Mannen

Naast natuurlijk de nieuwste modellen voor mannen, scheren wij baarden.

Omdat we erg zorgzaam met onze klanten omgaan, scheren we natuurlijk even de wenkbrauwen, oorharen en alles wat er niet hoort nog mee. En dat altijd voor dezelfde prijs.

Bekijk onze prijzen

Vrouwen

Omdat we met de tijd mee gaan hebben we de meest kleurrijke en natuurlijk leukste modellen waar vrouwen over kunnen dromen! Ook als extra voor de vrouwen hebben we L'Oreal Professional zodat we genoeg kleuren in huis hebben om elke vrouw van elke leeftijd van keuze te kunnen voorzien. Verder werken we ook met ons topmerk Lisap Milano, wat 100 procent grijsdekkend is!

Ook werken wij met de keratine behandeling. Vrouwen die krullen hebben en die dromen om lang en stijl haar te hebben biedt deze keratine behandeling niet alleen top verzorging voor de haren, maar zorgt er ook voor dat krullen worden omgezet in stijl haar, voor maar liefst minimaal 6 maanden (afhankelijk van de lengte van het haar).

Epileren

Wij bieden tevens een unieke behandeling: het epileren van wenkbrauwen, bovenlip of gezicht met touw of draad, ofwel threading. Bij threading wordt het haartje er inclusief haarfollikel uitgetrokken. Bij regelmatig behandelen zal deze verzwakken en wordt het haartje steeds makkelijker te verwijderen en zal deze dunner terugkomen.